maandag 11 juni 2012

Even nog wat informatie met betrekking tot mijn taarten.

Bij de tot nu toe geplaatste foto's heb ik ook opgeschreven welke vulling er in de taart zit.
Vanaf nu ga ik dat niet meer doen. Er is qua vulling veel mogelijk dus als je een taart zou willen bestellen dan kun je ook aangeven welke vulling je eventueel zou willen. De meeste taarten bestaan uit 2 lagen vulling.

Wat ik tot nu toe heb gebruikt is:
banketbakkersroom
botercreme (dit kan met een smaakje)
vlaaifruit (aardbeien, kersen, tropisch fruit, bosvruchten)
bon bon bloc vulling
kwarktaart vulling (aardbeien, bloedsinaasappel)
fruit uit blik (perziken, gemengd fruit, madarijntjes)
jam (verschillende smaken)

De taart maak ik van biscuitdeeg. Dit is zeer luchtig. Heb je liever een taart van cake deeg dan kan dat ook.
Dit is wel een stuk machtiger.

De taart wordt als die gevuld is afgesmeerd met een laagje botercreme. Dit wordt gebruikt om de fondant op de taart te plakken.


Soms moet ik helaas een bestelling weigeren. Dit is niet omdat ik geen taart voor je wil maken. Maar soms moet ik er in die periode al veel maken en heb ik dus geen tijd. Ik vind dat zelf heel vervelend maar ja ik kan niet meer dan 24 uur in een dag stoppen. En op het werk willen ze me ook graag zien.
Dus wil je graag een taart voor een bepaalde gelegenheid bestel dan op tijd. 

Lieve taart groetjes van mij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten